Resultaten voor advocaat muziekrecht

 
advocaat muziekrecht
De rechten op je muziek Poppunt.
Daarom is het zeer belangrijk dat je alle documenten goed naleest als je in zee gaat met een bepaalde partij. Nog beter is om het te laten nalezen door een professional, hiervoor kan je een advocaat onder de arm nemen, maar met je muzikale contracten kan je ook steeds bij Poppunt terecht!
marketing groningen
Bindu De Knock Advocaat Crosslink Legal Bindu De Knock.
Crosslink Legal Bindu De Knock. Bindu De Knock Advocaat. Bindu De Knock is gespecialiseerd in auteursrecht, muziekauteursrecht, naburige rechten, merkenrecht, modellenrecht, handelsnaamrecht, oneerlijke mededinging, reclamerecht en commerciƫle contracten. Zij vertegenwoordigt clienten in onder meer de muziek en entertainmentindustrie, kunstwereld, creatieve industrie en consumentenartikelen mode design. Bindu adviseert en procedeert op het gebied van intellectuele eigendom en contractenrecht, waaronder het onderhandelen en opstellen van contracten. Bindu schreef het boek Noot voor Noot: inleiding muziekrecht www.nootvoornoot.com.
SEO Page Optimizer Germany
Muziekcontract Checken Advocaat Muziekrecht Artiestencontract Opstellen MuziekenRecht.nl.
Wilt u een platencontract of labeldeal laten screenen door een advocaat muziekrecht of een artiestencontract op juridische merites en validiteit te laten bezien dan bent u welkom om een en ander aan ons voor te leggen. Het maakt daarbij niet uit of ze in het Nederlands, het Engels, Frans of Duits zijn opgesteld.
http://keraramenendeuren.be/
Margriet Koedooder De Vos Partners advocaten.
Als docent en als auteur van vele boeken, blogartikelen en twitterberichten deelt zij haar kennis graag met alle andere personen die een warme belangstelling hebben voor met name het muziekrecht. Als advocaat behartigt zij de zakelijke en juridische belangen van cliƫnten in de muziek, media, internet en entertainmentsector.
Muziekrechten Juridisch Advies Muziekcontracten MuziekenRecht.nl.
Wij adviseren deze DJ om nooit zomaar iets te ondertekenen zonder voorafgaande controle of screening door een specialist. Win dus vandaag nog advies in van een in het muziekrecht gespecialiseerde jurist of advocaat! Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.
Muziekrecht De Vos Partners advocaten.
Het liefst helpen wij jou buiten de rechtszaal, maar als wij de ring in moeten, dan doen we dat met minstens evenveel plezier: zacht als het kan, hard als het moet. Muziekrecht zien wij als de combinatie van de rechten die ontstaan door en samenhangen met het bedenken, maken, spelen en opnemen van muziek het intellectueel eigendom en de overeenkomsten die die de afspraken daarover vastleggen.
Rob van Dongen advocaat muziek entertainment media.
Rob van Dongen advocaat. Rob van Dongen is circa 30 jaar werkzaam in de media en entertainmentbranche. Nu als advocaat, daarvoor als muzikant. Samen met Lois Lane en Prince componeerde en produceerde hij de muziek voor het Lois Lane-album Precious.
Advocaat muziekrecht Bindu De Knock.
Over de auteur. Advocaat muziekrecht nodig? Bindu is advocaat bij CrossLink Legal in Amsterdam. Het kantoor richt zich specifiek op de creatieve industrie en in het bijzonder op het intellectuele eigendomsrecht, muziek en entertainment recht. Ga voor meer informatie over het kantoor en de dienstverlening naar de website van CrossLink Legal.
MusicaJuridica BV Juridisch Advies Juristen.
Denk verder aan dienstverlening op het gebied van het bedrijfsrecht, entertainmentrecht en online platforms. Onze dienstverlening strekt zich voorts uit over het portretrecht, auteursrecht, het publiek domein, artiestenbemiddeling, contract onderhandelingen, fiscaliteiten, toestemming van worldcopyrightholders voor het uitgeven van arrangementen van muziekstukken of populaire nummers buiten het publiek domein, artiestencontracten, producercontracten, contracten met omroepen, licensing, muziek-uitgave, digitale exploitatie, distributie, privacyrecht, ondernemingsrecht, algemene voorwaarden, labelcontracten, optreden tegen schendingen van het downloadverbod, het registreren van een geluidsmerk, juridische vertalingen, merchandise contracten, muziekrecht en merkenrecht.

Contacteer ons