Resultaten voor advocaat muziekrecht

 
advocaat muziekrecht
Factsheet Muziekrechten voor DJ's, Producers, Labels, Auteurs en Artiesten MusicaJuridica BV.
Andere organisaties die zich sterk maken voor het belang van auteursrechthebbenden op juridisch, economisch, cultureel en maatschappelijk vlak zijn CEDAR Centrum voor Dienstverlening Auteurs en aanverwante Rechten en STARBEL Stichting Auteursrechtbelangen. Hieronder in vogelvlucht een overzicht van de verschillende vergoedingsrechten binnen het muziekrecht.
SEO Page Optimizer United Kingdom
Intellectueel Eigendomsrecht Bergh Stoop Sanders.
Ondernemingsrecht, Fusies en overnames, Corporate litigation. Artlaw Kunst Restitutie Performing Arts. Commerciƫle contracten en aansprakelijkheidsrecht. Bestuursadvies / Governance. Routebeschrijving Openbaar Vervoer. vacature advocaat IE/ICT/Media en Kunstrecht. vacature student-stagiaire of student-medewerker voor de ondernemingsrechtpraktijk. Gert-Jan van den Bergh. Hanneke van Andel.
freelancer
Advocaten van Oranje Advocaten voor ondernemer en particulier.
AdvocatenvanOranje is een opvallend modern advocatenkantoor met zelfstandig werkende advocaten die ook in het bedrijfsleven de nodige ervaring hebben opgedaan. Ons kantoor is gevestigd in Amsterdam, maar we werken voor cliƫnten in heel Nederland. Heeft u een vraag of wilt u met een advocaat overleggen?
intellectueel eigendom
Hoe Start Ik Een Bedrijf En Wat Heb Ik Nodig Ondernemerstips.
In het geval van de food startup een juridisch adviseur gespecialiseerd in voeding en recht. Bij een music startup een muziekrecht advocaat met muzikale achtergrond. En bij een beginnend bedrijf in de farmaceutische industrie een jurist met een medische achtergrond danwel affiniteit met geneesmiddelenrecht.
MillerReyBrighton Advocatenkantoor MillerReyBrighton is een betrokken advocatenkantoor dat u bijstaat op het gebied van arbeidsrecht, ondernemingsrecht en intellectuele eigendom.
Licenties voor gebruik fotos van internet. Foto gevonden op internet? Let op de auteursrechten! Nederlandse Orde Van Advocaten. Stichting Naleving CAO voor Uitzendkrachten/Yoska in-en ompakbemiddeling B.V. Schending auteursrecht en inbreuk op persoonlijkheidsrecht. Werknemer X/Philips Lighting B.V. Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland VAAN.
Muziekrechten Juridisch Advies Muziekcontracten MuziekenRecht.nl.
Wij adviseren deze DJ om nooit zomaar iets te ondertekenen zonder voorafgaande controle of screening door een specialist. Win dus vandaag nog advies in van een in het muziekrecht gespecialiseerde jurist of advocaat! Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.
Rob van Dongen advocaat muziek entertainment media.
Rob van Dongen advocaat. Rob van Dongen is circa 30 jaar werkzaam in de media en entertainmentbranche. Nu als advocaat, daarvoor als muzikant. Samen met Lois Lane en Prince componeerde en produceerde hij de muziek voor het Lois Lane-album Precious.
Betaalbare advocaat voor starters in de muziekindustrie Martijn Crama.
Search for: Search. Betaalbare advocaat voor starters in de muziekindustrie. Op een of andere manier las ik Nobiles studentenblad en botste ik op dit zeer interessante artikel. Yehudi Moszkowicz hey, bekende naam was DJ en combineert nu zijn muziek know-how met zijn juridische kennis.
Zoekt u een advocaat voor intellectueel eigendomsrecht?
Muziekrecht Naburige rechten. Wilt u uw eigendomsrechten registreren? Neem contact op. Wij willen graag onze kennis over intellectueel eigendom met u delen in praktische overzichten, handige tips en heldere voorbeelden. Op het gebied van eigendomsrechten hebben wij de volgende onderwerpen voor u geselecteerd.:
Over Schipper Legal. Over Schipper Legal.
Als entertainment advocaat neemt hij veelvuldig deel aan panels en verzorgt hij lezingen en workshops op muziekconferenties als ADE, Eurosonic/Noorderslag, Buma Music in Motion, Muzikantendag, Rotterdam Beats, Dancefair en Paaspop Academy. Verder geeft hij gastcolleges op hogescholen en cursussen aan juridische professionals.

Contacteer ons